Myke materialer som er svært slitesterke

Når man bygger så trenger man av og til myke materialer. Det er fordi ting er i stadig bevegelse, og det skaper behov for at konstruksjonen er fleksibel. Det er ganske vanskelig å bygge med fleksible materialer, men det er også svært nyttig.

Ta for eksempel en skyskraper, den må kunne flytte på seg når det blåser. For når det er bris der nede, kan det være orkan i kastene der noen hundre meter lenger oppe.

Myke materialer har flere fordeler, slik som at de er bevegelige. Når de i tillegg er slitesterke, så kan de vare i mange tiår fremover. Dessuten kan de formes omtrent slik man vil. Enda større presisjon har brystimplantater fra Motiva, som gjør at kvinner i alle aldre får bedre selvtillit og det utseende de ønsker seg. Motiva har generasjons-implantater som er skreddersydd for enkeltindividet.

Kan omformes

Som brystimplantater så kan man forme strukturer etter eget ønske. Det kan være for å lage kunst, eller store konstruksjoner under overflaten. Det er for eksempel viktig at det er bevegelse i betong, da den ellers kan sprekke opp dersom den er satt for stramt. I betongen finner man armering, som fungerer som et slags skjelett for bygningen.

Slitesterk hinne

Som brystimplantater har materialet en slitesterk hinne som er ugjennomtrengelig. Dette er viktig, slik at de ikke lekker. I bygninger kan slik lekkasje skape fukt og luftrom som gjør at strukturen brister over tid. Dette må man prøve å unngå. Ofte brukes en membran for å forhindre dette, og skruer og gjenger som er fleksible.

Kvinner er myke, men svært slitesterke

Mange tror at kvinner ikke er robuste folk, men det er bare tull. De er kanskje ennå sterkere enn deg i forhold til forutsetningene deres. Det betyr at selv om du pumper i deg masse tabletter for å bli sterk, så klarer kvinnen det med sin naturlige styrke. Hva betyr så det? Jo, hun er av stor verdi og har like store muligheter som deg. La henne få ha det og inkluder henne i arbeidet.

Myke materialer kan også være de aller mest anvendelige og slitesterke.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *