Flytte fjell uten å sprenge

Holder du på å leke med tanken om å sette opp et nytt hus i hagen, så kan det hende det ser mørkt ut med tanke på hvordan den ser ut. En stor bergknaus gjør at en ny garasje eller anneks kan virke umulig. Men det fins løsninger som faktisk kan gjøre drømmen til virkelighet.

Akutt Utleie er en av dem som har spesialisert seg på fjellsplitting. Med sine maskiner kan man fjerne berg, knauser og store steiner uten problem. Selv om fjellet er helt nære hovedhuset, så kan man med utstyret gjøre at huset kan settes opp. Sjekk ut alt på https://akuttutleie.no/ for en avtale.

Hvilke drømmer kan realiseres?

Dersom man får bort uønsket fjell og berg kan man realisere drømmene for hagen. En liten fontene på toppen, eller et flott tilbygg. Det kan bli et plant område man kan bygge en terrasse på.

Var løsningen sprengning eller fjellsplitting, så er det mange ting Akutt Utleie kan hjelpe til med.

Se for deg en arbeidsbod eller et basseng i hagen!

Hvorfor bruke fjellsplitting maskin?

Alt blir fikset slik at man kan realisere byggeplanene. Alt papirarbeidet må ordnes først, nabovarsel og byggetillatelse sendes ut. Fjellsplitting med en Darda maskin kan mange fordeler:

  • Enkel å ta i bruk
  • Lite støy
  • Kommer til overalt
  • Skaper lite støv
  • Mindre vibrasjon

Dessuten får man leie en unik maskin man ellers ikke ville hatt tilgang på. Til en rimeligere penge.

Kontakte Akutt Utleie?

Hos Akutt Utleie er det Pål man skal snakke med for prosjekter som trenger fjellsplitting. Det kan være store prosjekter og små. Det kan være privatpersoner eller bedrifter. En trivelig samtale kan fort bli til et nytt bekjentskap for nye muligheter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *