Mikrohus

Med minimalisme i fokus, og boligmarkeder over hele verden som har gjort det vanskelig for veldig mange å kjøpe seg sitt eget hjem, har det blitt trendy å prøve ut bittesmå hus – som gir deg den plassen du trenger, uten noe til overs. Utrolig nok er det mange som elsker denne minimalistiske måten å leve på: man vet nemlig akkurat hva man har, samler ikke på ting man ikke trenger, og har ikke plass til overs som står og støver ned.

Det er mange firma både i Norge og resten av Europa som bygger slike hus, og populariteten øker. På grunn av dette er det nå enklere å forstå hvilke regler som gjelder for slike hus, slik at man enkelt kan gjøre huset sitt lovlig. Mange av disse husene kommer på hjul, noe som gjør det enkelt dersom man ønsker å flytte det fra et sted til et annet.

Selv om det er en litt upraktisk bolig å ha med flere barn i hus, eller om man skal ha familieselskap, er det absolutt en måte å komme litt nærmere naturen på. I tillegg vil du slippe å ta høye lån for å få råd til en bolig, noe som er en stor grunn til at det har blitt så populært blant unge mennesker. Det finnes flere TV-serier om mennesker som bor i mikrohus, og disse kan være til stor inspirasjon og hjelp hvis man drømmer om å leve mer minimalistisk. Mikrohusene er innredet med smarte oppbevaringsløsninger og multifunksjonelle oppholdssteder, slik at man får plass til alt man trenger på noen få kvadratmeter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *