Silo

Noe av det mest alternative hjemmet der ute, er nok det gøyale silohuset. Ja, du hørte rett – en silo som er transformert til et lite hjem!

De runde formene vil være med på å skape en skjønn stemning innendørs, i tillegg til at du kan bygge flere etasjer inni siloen. Det er et enkelt skall å starte med, som du kan modifisere slik du ønsker det: med dører, vinduer, trapper, etasjer – og bygge på verandaer og takterrasse. Det vil garantert være et hjem som mange blir overrasket over, men alt i alt er det en utrolig økonomisk løsning dersom man ønsker seg noe litt utenom det vanlige.

Husk at siloer også kommer i flere størrelser, slik at du ikke trenger å unnvære deg plassen du ønsker. Det er mange måter å bygge et silohus på, og du vil absolutt finne noe som ser fengende ut. Ofte vil man kunne skjule hva huset egentlig er laget av, hvis man har litt kreative ferdigheter og investerer litt ekstra i materialer for å gjøre det ekstra fint. Det er også flere overnattingssteder som har sprunget opp over hele verden, som egentlig er siloer omgjort til gjestehus, og det kan være moro å prøve en natt i et silohjem før man tar steget ut og skaper et selv.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *